Can basseda - +o+a arquitectes

Vallvidrera
PROJECTES

Can basseda
Vallvidrera

http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/IMG_0031.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/IMG_0026-1.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/20160330_105016.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/IMG_0014.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/IMG_0014-1.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/IMG_0033.jpg

Can basseda

Title:

Descripció:

IMG_0031
IMG_0026
20160330_105016
IMG_0014
IMG_0014-1
IMG_0033

Projecte de reforma que amb la vocació d’augmentar la qualitat dels espais planteja una nova articulació entre aquests. La relació entre la cuina i la sala és més propera i la zona de menjador queda recollida dintre la cuina però a la vegada, completament oberta. La nova distribució de la cuina fa guanyar molta llum natural al espai.