PROPOSTA ARQUITECTÒNICA PER A LA UBICACIÓ D’UN EDIFICI D’EQUIPAMENT MUNICIPAL I HABITATGES A L’ILLA DE “CAN CRUZATE”, MATARÓ. - +o+a arquitectes

CONCURSOS

PROPOSTA ARQUITECTÒNICA PER A LA UBICACIÓ D’UN EDIFICI D’EQUIPAMENT MUNICIPAL I HABITATGES A L’ILLA DE “CAN CRUZATE”, MATARÓ.

http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/M001.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/M002.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/M003.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/M005.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/M006.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/M004.jpg

PROPOSTA ARQUITECTÒNICA PER A LA UBICACIÓ D’UN EDIFICI D’EQUIPAMENT MUNICIPAL I HABITATGES A L’ILLA DE “CAN CRUZATE”, MATARÓ.

Title:

Descripció:

VIVIENDAS MATARÓ
M002
M003
M005
VIVIENDAS MATARÓ
VIVIENDAS MATARÓ

(Realitzat conjuntament amb les arquitectes Gemma Ojea i Anna Batlló)

Les irregularitats de les direccions i alineacions dels carrers del casc antic generen una infinitat de visuals que tenen com a punt de referència les cantonades.

El projecte és un envolvent que s’encaixa seguint alineacions i direccions, marcant la verticalitat i la fragmentació de la zona, arrelant-se urbanísticament al seu entorn, i buscant també en el seu interior, els trets definitoris del casc antic i la funció social dels espais públics d’aquest.

La proposta pretén quasi diluir-se dins del paissatge urbà, de manera que els seus volums es percebin com episodis del panorama i el seu perfil no competeix dins el teixit i la trama del casc antic on s’ubica buscant així l’aliança entre arquitectura i territori.