Takashi ochiai - +o+a arquitectes

Barcelona
PROJECTES

Takashi ochiai
Barcelona

http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/7.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/10.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/4.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/3.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/03.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/2.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/02-1.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/1.jpg
http://www.oa-arquitectes.com/wp-content/uploads/2018/04/01-1.jpg

Takashi ochiai

Title:

Descripció:

7
10
4
3
03
2
02
1
01

“JAPÓ, DOLÇOS I BARCELONA” Projecte per al nou local de la pastisseria – gelateria japonesa. Takashi Ochiai, instal·lada a Barcelona des de 1983. Es tracta d’un projecte que inclou la botiga-degustació, l’obrador i l’aula Ochiai on s’imparteixen cursos de pastisseria japonesa. El projecte resol la creació dels tres espais necessaris per l’establiment. Es generen dues entrades independents, una per a la zona de botiga i degustació i l’altre a l’espai Aula Ochiai. Aquests dos espais es comuniquen amb l’obrador de la pastisseria que actua com a element de nexe des de l’interior. L’accés a la botiga es produeix linealment seguint el llarg taulell d’atenció i exposició de les diferents especialitats de pastisseria i gelats Ochiai. Aquesta zona del local es relaciona amb l’exterior a través de les grans portes de vidre i ferro que configuren l’entrada, les quals permeten captar l’atenció de l’espectador que passeja pel carrer per l’atractiu del lloc i l’exposició del producte protagonista, els dolços. Pel que fa els materials, el projecte parteix de la idea de deixar vistes les parets de maó manual existents, com a elements originals del local on es situa la nova pastisseria. S’incorporen nous materials com el ferro i la fusta per a la creació del mobiliari i la decoració interior. Es crea un espai diàfan i acollidor, amb la formació d’un banc metàl·lic que recórrer un dels laterals generant la zona de degustació que disposa de diverses taules.